dijous, 4 de febrer del 2016

Santa Anna-A Lourdes Benjamí


Els entrenaments i partits van passant i gairebé no ens adonem que pràcticament ja hem acabat l’esport del Bàsquet. Aquest dissabte era el penúltim partit d’aquest esport d’equip on tots els detalls són molt importants.
La veritat és que ens està resultant difícil trobar-nos del tot còmodes i alhora trobar el camí per guanyar els partits. Portem una dinàmica d’empats les darreres setmanes però el més important és que els benjamins comencen a entendre que aprendre a jugar en equip és més important que qualsevol victòria.
Aquest dissabte hem tingut un gran rival davant que ens ha posat les coses molt difícils, l’escola Santa Anna. Tots han jugat molt bé i s’han esforçat per anotar més cistelles que al partit anterior, ja que vam desaprofitar moltíssims llançaments. A més a més, s’han efectuat algunes combinacions d’equip de molt mèrit i s’han guanyat molts rebots defensius.
No obstant, vam tenir força problemes a l’hora de crear i de sortir de mitja pista, a estones no vam defensar tots a la una i oblidàvem les nostres marques.

Això s’acaba però abans de donar pas a un altre esport intentarem jugar molt bé en l’últim partit i deixar un bon record a familiars, pares i mares i, sobretot, als mateixos jugadors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada