dimecres, 24 de febrer del 2016

Patinatje

El passat dissabte dia 20 de febrer el velòdrom municipal de Mataró va acollir la primera jornada dels Jocs Escolars de patinatge on competien les nenes de primer i segon de primària en la categoria prebenjamí i les nenes de cinquè i sisè en la categoria aleví. Representant l’escola Mare de Déu de Lourdes van participar la Carla Vidal (categoría aleví B), l’Aina Camprubí (categoria aleví C), la Nit Fontdegloria i la Bruna Llobet (categoria prebenjamí A), la Carla Navarro (categoria prebenjamí B) i la Keren Rubio (categoria prebenjamí C). Totes, excepte la Carla Vidal, estrenant-se en la competició dels jocs escolars, van obtenir uns molt bons resultats després de molt esforç i mesos d’entrenament.
En quan als resultats, la Carla Vidal va aconseguir la primera plaça després d’una molt bona execució de la seva coreografia amb la música del llac dels cignes de Tchaikovsky.
L’Aina Camprubí va assolir la vuitena plaça d’entre 18 participants en la seva categoría, amb una execució molt elegant tret d’algún petit error que seguirem treballant per la propera jornada.
La classificació de la Bruna Llobet i la Nit Fontdegloria va estar molt ajustada ja que ambdues participants van estar molt igualades en l’execució de la coreografia, i van assolir la primera i segona plaça respectivament. Un més que boníssim resultat per ser la primera competició en la que participen.
La Carla Navarro va donar ritme al campionat amb la seva coreografia amb música de la pel·lícula “Madagascar”, també estrenant-se en això de competir, va realitzar un molt bon exercici.
Per últim, la Keren Rubio, la més petitona de totes, ens va fer somriure amb la seva coreografia de “la pantera rosa”,  molt ben executada tot i els nervis i les hores d’espera ja que sortia la penúltima de tot el campionat.
L’enhorabona a totes pels resultats obtinguts i a seguir treballant per la propera! Estem ben orgullosos d’aquestes petites grans patinad

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada