dimecres, 20 de gener del 2016

Lourdes Benjami- GEM Bàsquet


Aquest dissabte hem començat la competició de Mini Bàsquet a Poliesportiu Benjamí. Els jugadors i les jugadores han agafat amb molt entusiasme aquest esport i això s’ha notat en els primers entrenaments. És veritat que té algunes similituds amb l’Handbol però, a la vegada, moltes diferències. De manera que encara tenim molta feina per endavant malgrat un molt bon primer partit.
El nostre equip adversari portava ben treballada la seva defensa. Una defensa forta i sense evitar excessivament el contacte, que sovint entrava a la lluita. A la vegada tenia bons anotadors i lluitaven cada rebot amb molt de coratge.
Nosaltres vam començar molt bé, fent el nostre joc, aprofitant les nostres oportunitats i no concedint massa oportunitats als nostres contrincants. Vam poder anotar, guanyar rebots tant ofensius com defensius, fer un joc ràpid i a la a vegada un joc més combinatiu. Això ens va permetre guanyar el primer quart i guanyar també confiança.
A partir d’aquí, l’equip de l’escola GEM va estar molt més encertat en els tirs al segon quart i nosaltres no vam poder anotar. Malgrat aquest fet, els jugadors van fer un gran esforç d’equip i no van llençar la tovallola en cap moment.
Seguidament, el tercer quart va tornar a estar més equilibrat, molt emocionant i vam efectuar jugades d’atac i defenses de mèrit. No obstant, l’estratègia utilitzada per l’adversari ens va desconcertar i no va permetre que juguéssim gaire còmodes la resta del partit.
Novament, la defensa al límit i la lluita constant de la pilota ens va fer perdre la oportunitat de posar-nos per davant en el partit i a l’últim quart tampoc vam ser capaços d’empatar l’encontre.
Pares, mares, familiars i educadors ens quedem amb l’esforç de tothom, amb les ganes de competir i millorar, i sobretot amb la sensació que havíem fet un partit molt digne contra un gran adversari.

No s’ha començat amb una victòria però això és tota una carrera de fons, amb molts quilòmetres encara per davant. Continuem així MD Lourdes!!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada