dimecres, 20 de maig del 2015

Anxaneta B -Lourdes prebenjamí 16/5/2015




Aquest dissabte hem disputat l’últim partit de lliga de la temporada de Futbol A6 contra un magnífic adversari. Veníem darrerament d’uns resultats no gaire positius no tant pel fet de perdre sinó per fer un joc amb molts errors i on potser ens oblidàvem de jugar més en equip i aplicar els aspectes bàsics que treballem als entrenaments. Així que era una bona oportunitat per acabar la temporada igual de be que la vam començar ara fa ja gairebé 8 mesos.
Una vegada més, s’han posat el mono de feina i han fet dues grans primeres parts amb molta serietat, intensitat i seny. S’ha defensat molt i molt bé, s’han fet ajudes constants en defensa i també nombroses accions d’atac amb perill. Les dues últimes parts s’ha baixat una mica el ritme i en moments s’ha perdut el control defensiu, el que ens ha fet encaixar algun gol i patir una mica més. No obstant, tothom ha posat moltes ganes i s’ha obtingut una important victòria.
Ara a esperar l’últim dissabte del mes per fer una cloenda amb els diferents equips i seguidament l’entrega de copes i medalles, on esperem rebre alguna sorpresa!!
1,2,3 LOURDES!!! Sou petits, però a la vegada molt grans!!



Jornades de Voleibol Benjamins 9-16/05/2015



Durant dues setmanes els benjamins de poliesportiu han fet un tastet de voleibol al pavelló del carrer Euskadi, han sigut dues jornades de gaudir molt i gaudir d´un esport no gaire conegut, en aquestes dues jornades hem tingut tres victòries i una derrota, amb aquest resultat vam aconseguir arribar a la final, i vam aconseguir el segon lloc en aquesta mini lligueta de voleibol, un gran resultat i unes bones sensacions que al llarg de la temporada a anant deixant aquests nois, molt bona feina!!!!



Jornada Atletisme Prebenjamins 9/05/2015


Aquest dissabte hem gaudit d’allò més amb la jornada d’atletisme a les pistes de Mataró. Hem estat treballant les proves de llançament de vòrtex, velocitat 60 metres llisos i salt de longitud conscientment durant els últims entrenaments i els alumnes s’han pogut posar en la pell dels atletes i han treballat de valent però també s’ho han passat pipa. El premi ha estat poder competir a les pistes i gaudir d’aquest magnífic dissabte amb tots els companys i les diferents escoles.

Tots han fet una molt bona feina obtenint una segona posició global amb 9 punts. Pares, mares, avis, àvies i familiars estem orgullosos del vostre esforç i del vostre somriure abans, durant i després de cada dia de competició. Seguiu així!!


dimarts, 5 de maig del 2015

Lourdes prebenjamí- G.E.M 25/4/2015




Segona derrota de la temporada. No obstant, les sensacions han estat més bones que les de la primera derrota. La primera part ha estat molt equilibrada i hem marxat al descans amb un marcador de 1-0 a favor de l’escola Gem malgrat haver fallat un penal a l’últim minut. La segona part ha estat fluixeta i això ha fet que l’equip es desanimés una mica amb un resultat de 4-0. Malgrat això, pares, mares i avis han revifat l’equip a la tercera part i han protagonitzat una molt bona actuació posant al Gem contra les cordes amb un parcial de 4-3. Finalment, en la última part no hem estat gaire encertats i el marcador final ha quedat 7-3.



Marxem dolguts però pensem que s’ha donat un pas endavant en quant a la participació de tots els jugadors i en l’aspecte defensiu s’ha millorat una miqueta respecte la primera derrota. A més a més, estem aprenent a perdre i acceptar crítiques per millorar, ja que fins ara el fet de guanyar sempre no ens feia reflexionar sobre els aspectes a millorar d’una forma tan propera.
Ara només ens queden dos partits i la magnífica prova d’Atletisme per acomiadar aquesta temporada de jocs escolars i esperem fer una molt bona actuació.

Seguim creixent, seguim aprenent, però sobretot, continuem gaudint de l’esport!! 

Jornades de Atletisme 25 /4/2015



El passat dissabte 25 d'abril els nostres benjamins van gaudir de unes jornades d'atletisme, malgrat que el dia no acabava d'acompanyar ens ho vam passar molt bé, vam aconseguir guanyar algunes de



les curses que es van disputar i tot plegat va ser una jornada molt bona, molt be nois i bona feina!!!!

Lourdes prebenjamí- Cami del mig 18/4/2015

Victòria dels nostres prebenjamins. Després de la dolorosa derrota de la setmana passada, aquest dissabte els jugadors han sortit per totes des del minut 1. A vegades es pateix un pas enrere per fer dos endavant i l’equip així ho ha fet.
Ha estat un partit amb molts gols i moltes ocasions d’atac i s’ha defensat molt bé, això ha permès acabar l’encontre amb un contundent 13-0 i amb molt bones sensacions per encaminar la recta final dels jocs escolars.

Endavant MDLourdes!! 

Jornada de Hockey 18/4/2015





Els benjamins de MDL aquesta setmana han gaudit de una jornada de hockey , grácies al club de hockey mataró que ens a deixat els sticks per poder entrenar durant la setmana, i les sensacións han estat molt bones, ja que dels quatre partits que van disputar tres van ser victòries nostres i un empat, així que els nostres esportistes van sortit molt contents, una molta bona feina nois!!!


Sol-ixent - Lourdes prebenjamí 11/4/2015




Primera derrota de la temporada. Ha trigat en arribar però finalment ha succeït. Ens enfrontàvem a un rival complicat que sabíem que ens posaria les coses difícils. Hem estat capaços de jugar bé en atac però aquest cop s’han donat molts errors en defensa i en la porteria que ens han penalitzat, fent un global de 8-4.

Els jugadors i l’entrenador hem sortit tocats i una mica tristos d’aquest partit però aviat tornarem amb millor joc i amb una defensa més consistent. Això no s’ha acabat!! Molts ànims petits grans jugadors!