divendres, 13 de març del 2015

Lourdes Benjamí- E.E. Argentona partit recuperat 14-2-2015

Aquest dissabte  vam recuperar el partit que teníem pendents des de feia temps, aprofitant que era el mateix rival , els nostres esportistes van fer un esforç i van fer  dos parits seguits, amb els ànims una mica baixos per la derrota anterior  vam cambiar el chip i ens vam centrar en el parit que teníem per davant, això ens va ajudar molt i vam sortir d' Argentona amb una victòria molt merescuda, i amb un Lourdes- 4 E.E. Argentona -3 ens vam donar per satisfets, encara em de millorar algunes cosas però almenys els nostres petits esportistes no es van donar per vençuts i van lluitar fins a l'ultim moment ,molt be nois, molt bona feina!!

E.E. Argentona - Lourdes Benjamí 7/3/2015

Aquest 'ultim partit ens va deixar un mal sabor de boca ja que vam patir la nostre primera derrota, i amb un E.E. Argentona 6- Lourdes 3 , els nostres petits esportistes no van acabar molt contents, tot i això cal dir que van fer un bon partit , per això han de estar contents, i no sempre es pot guanyar, ja que el rival va fer un bon jocs i ens va complicar les coses, hem de aprendre dels nostres errors i acabar de ajustar aquelles petites coses que per desgracia no van funcionar, tot i això un aplaudiment a tot l'equip i molts ànims, bona feina nois!!

Marta Mata- Lourdes prebemjamí 7/3/2015

Molts familiars i jugadors ho estaven esperant. La competició de futbol ja ha arribat i els més “futboleros” van poder gaudir d’un gran partit per donar la benvinguda a aquest esport. L’equip pre-benjamí es va calçar les botes de futbol sala i va començar amb molta empenta aquesta nova competició de la lliga poliesportiva.
El primer partit ens va deixar molt bones sensacions. Joc en equip, sacrifici defensiu, moltes ocasions de gol, visió de joc i detalls tècnics molt honorables.Els petits de la casa també s’anaven animant a mesura que els minuts passaven i van disposar d’algunes ocasions a prop de l’àrea rival. Ha estat una gran victòria, que ens motiva per seguir capdavant en la classificació. 
Com tots els començaments, són difícils. El fet de canviar d’esport després de dues disciplines on les mans són les protagonistes no és senzill, costa canviar de xip i coordinar totes les accions amb els peus. No obstant, continuarem treballant i gaudint novament d’una nova disciplina i intentarem competir com ho portem fent durant tota la temporada.


Ànims MD Lourdes!! 

Lourdes Benjamí- G.E.M. 28 /2/ 2015

El nostre segon partit de futbol es va deixar unes molt bones sensacions ja que vam aconseguir una victòria, i apart de això els nois i noies de l'equipo es van trobar molt còmodes, i van disfrutar del joc, i el marcador final va ser  de Lourdes 6 -G.E.M 1 tot i que podrien haver siguts mes gols, ja que em de millorar en la punteria al xuts a porta, ja que per posar un però es lo que ens va faltar, tot i això va ser una gran partit i els nois i nois de l'equipo  es van  poder relaxar una mica, bona feina nois!!!

Tomás Viñas- Lourdes prebenjamí 28/2/2015




L’últim partit d’handbol va estar molt emocionant. Cada part va estar molt disputada i tots els jugadors van haver de suar de valent. Petits detalls van fer que la primera part acabéssim per davant en el marcador amb diferència d’un únic gol. La segona part va ser més senzilla, ja que vam tenir molt encert de cara a gol i ens van crear molt poques ocasions. Tots els nens s’ho estaven passant d’allò més be, conscients de la importància del partit i que no sempre resulta senzill guanyar. La tercera part també va ser 






nostra, malgrat que va estar més disputada i vam fer un gran esforç defensiu per contrarestar els atacs de l’equip rival. Finalment, la última part, ja amb el marcador decidit, els nostres jugadors es van relaxar en excés, a més que el cansament era notori, i vam perdre-la.
Va ser un magnífic partit per acomiadar aquest esport no tant conegut per als nostres petits genis, però que ha deixat moltes alegries i més d’un nen que s’ha ben  aficionat








Santa Anna "A"- Lourdes bemjamí 28/2/2015

aquest es el primer parit de futbol de la temporada, ja que la setmana passada no vam poder disputar cap encontre, i els mes futboleros de l'equip en tenien moltes ganes, amb un marcador , Santa Anna "A" 10- Lourdes 11,  va ser un partit per no oblidar i en el vam patir molt, tot i això aquest  al final la victòria va ser nostre, i es que el partit se'n va complicar en els primers quarts , i vam començar el últim quart perdent el partit, tot i això els nostres nois vam fer un extraordinari esforç i vam sapiguer donar la volta al marcador i aconseguint la victòria a l'ultim moment i es que el gol d'en Mohammed va ser marcat a l'ultim segon , bona feina nois!!!

Sol-Ixent "A" - Lourdes prebemjamí partit recuperat 11/10/2014

Aquest dilluns a la tarda, els jugadors del MD Lourdes sortien de l’escola amb una motivació especial. Tot acabar l’horari escolar, els esperava un apassionant partit de Bàsquet que estava ajornat des de fa ja uns mesos: Sol Ixent – Lourdes. 
Aquest partit ha estat un dels més difícils de la temporada. És un equip on tots els seus integrants eren de segon any i que tenien un cert domini tècnic i tàctic que ens va dificultar una mica a l’inici del partit, però sobretot al final del partit. Malgrat això, una vegada més el nostre magnífic equip s’ha sobreposat a les dificultats i ha fet un excel·lent partit amb gairebé tots els parcials a favor nostre. Em pogut veure defenses individuals, defenses en zona, bloquejos, llançaments de 3, entrades a cistella, tirs lliures i em pogut dominar força rebots ofensius i defensius.
Felicitar els nostres nens perquè han demostrat molta il·lusió, voluntat de fer-ho be i aprendre, motivació i respecte per tots els adversaris.
Un cop finalitzat aquest partit, ens acomiadem del Bàsquet fins a nou avís sense conèixer la derrota. Ara ens tornarem a centrar en l’Handbol, on encara tenim tres partits molt importants. Som-hi equip!!