dilluns, 26 de gener del 2015

Santa Anna C - Lourdes Prebenjamí 17/1/2015



Les sensacions cada vegada són més bones en l’esport de l’handbol. L’equip cada vegada es mostra més compacte en defensa i més segur en atac. De mica en mica van interioritzant les normes i ells mateixos apliquen diferents tàctiques per tal de resoldre els diferents plantejaments dels equips rivals.
Aquest dissabte hem pogut veure moltes bones aturades dels nostres porters, bones combinacions amb passades curtes i llargues entre tots els integrants de l’equip i força xuts a porta amb grans gols. També vam poder presenciar els primers gols dels més menuts de l’equip que van poder participar activament de l’encontre.




El partit va acabar amb 3 parts guanyades i una última part perduda. La valoració global és molt bona però encara cal continuar treballant.  Ànims MD LOURDES!!

GEM- Lourdes Bemjamí 17/1/2015

Els nostres benjamins i familiars van fer un esforç doble aquest dissabte, ja que els va tocar matinar i a la vegada aguantar  de manera molt valenta el fred amb el que ens va rebre el dia.
El partit va estar molt equilibrat les primeres dues parts. Ens va resultar complicat encistellar de manera senzilla sense buscar tirs exteriors o combinacions excessivament complicades. A vegades disposàvem d’opcions de passada o tir fàcils i ens complicàvem massa. També cal esmentar el bon treball de l’equip contrari que ens va posar les coses força difícils inicialment i que van disposar de molts tirs a cistella que no van poder materialitzar.
Aquest fet ens fa reflexionar que vam donar massa concessions en defensa, no obstant, vam estar molt encertats tant en rebots ofensius com defensius. Cal millorar encara el bot en carrera i aixecar més el cap per combinar més entre tots els companys, ja que abusem una mica del bot. També cal millorar els tirs lliures.

Malgrat que s’ha de millorar, l’equip està creixent dia a dia i això també es veu reflectit a la classificació, invictes, en primera posició i amb bones sensacions. Estem segurs que l’equip seguirà en aquesta bona dinàmica i tots junts continuarem gaudint dels nostres grans esportistes! 1, 2, 3, LOURDES!!

dilluns, 19 de gener del 2015

Santa Anna A- Lourdes Benjami 10/01/2015

Primer parit de l'any dels MDL i primera victòria de l'any amb un resultat de Santa Anna A- 24 Lourdes -27 i es que desprès de les vacances de nadal l'equip a tornat amb moltes il·lusions i ganes, i tot això es veu refleixat en els resultats, en la primera part semblava que  el parit ens aixecaria en contra nostre, Peró els nostres joves esportistes van sapiguem donar la volta al partit i aconseguir guanyar les tres part següents del partit, molt bona feina d'en Víctor, Pol, Marc ,Pau,Alex, Ariadna, Martí, Mohammed i Carla tant en la defensa com en l'atac, continueu així!!!

Lourdes-Monserrat Solá B 10/01/2015





El primer partit del nou any pels prebenjamins ha estat molt difícil. Després de les vacances de Nadal els nostres esportistes han vingut una mica despistats i amb falta de ritme. A més a més, l’equip contrari ens ha posat les coses molt complicades i ha protagonitzat molt bones dues primeres parts. Al descans ens hem trobat amb un parcial de 2 parts perdudes amb una puntuació de 2-6.
Una vegada més, un cop els nostres alumnes han entrat en el partit, les coses han funcionat millor i els automatismes tornaven a aparèixer. Sobretot s’ha millorat els marcatges individuals, les passades i les finalitzacions, encara que és veritat que al tercer quart vam efectuar més de 20 xuts a porteria i únicament vam materialitzar dos. Per tant, cal continuar millorant la punteria, entre d’altres aspectes. No obstant, es va poder reconduir la situació, guanyant les últimes dues parts,  i es va empatar el partit amb un global de 8-8.
L’afició, jugadors i l’entrenador vam valorar molt positivament aquest empat fruit de la dificultat del partit i esperem que continuem millorant partit a partit.
Ànims i endavant! 1,2,3 LOURDES!!!


dijous, 8 de gener del 2015

Amistós Sant Josep-Lourdes prebenjami 15/12/2014






Després del partit de handbol els prebenjamins van marxar amb molta il·lusió a fer el seu primer partit de futbol sala. Van deixar una molt bona sensació, marcant molts gols, encaixant pocs i jugant amb molt de criteri i qualitat. Gràcies a Sant Josep Franciscanes per convidar-nos a la seva festa de Nadal.


Argentona-Lourdes Bemjamí 15/12/2014

Aquest dissabte els nostres benjamins continuaven amb la lliga de Bàsquet i van fer un pas important de cara a la classificació. L’equip es va desplaçar a Argentona i va fer un treball molt important durant el partit per solucionar aspectes tàctics i també superar el handicap de jugar amb una pilota d’una mida superior a la corresponent per a la seva categoria.
El primer quart va ser molt fluix. L’equip local va jugar millor i va disposar del control de la pilota. No curtes, anàvem tard a la marca, abusàvem del bot i les passades i els llançaments no acabaven de sortir gaire be. No obstant, el marcador estava molt parell. El segon quart ens va donar una mica més de tranquil·litat i es va començar a fer les coses molt millor. Els nostres jugadors van demostrar que saben reaccionar davant les adversitats i aplicar allò necessari per canviar la dinàmica del partit. La tercera i quarta part ja van ser nostres i l’equip va poder acabar el partit amb una diferència de 8 punts.
Cal felicitar als nostres esportistes perquè a més de gaudir del poliesportiu, s’impliquen i volen millorar dia a dia, entrenament a entrenament i partit a partit. Aquest últim encontre ha estat un reflexa d’aquesta bona actitud i predisposició.
Considerem que encara s’ha de millorar força aspectes tècnics que ens ajudaran a donar un salt qualitatiu en el nostre joc, ja que la visió de joc i la motivació la tenen.
Us animem a que continueu així nois i noies!! Endavant!  

GEM-Lourdes prebemjami 15/12/2014





Aquest dissabte l’equip va iniciar la seva aventura amb l’Handbol. Deixàvem enrere el Bàsquet amb una molt bona sensació, ja que els nens han gaudit moltíssim d’aquest esport, han fet progressos molt grans en poc temps i s’emporten un bon record tant pel joc que s’ha fet com per acabar imbatuts i amb tants bons resultats.
Cal dir que és complicat canviar de xip i entendre, interioritzar i aplicar el reglament i normativa d’un nou esport quan ja ens començàvem a sentir còmodes amb el Bàsquet.  A tot això, s’ha d’afegir el treball tècnic i tàctic que varia d’un a l’altre esport. Per això, anàvem amb peus de plom al primer encontre.
No obstant, els nostres nens van demostrar novament que estan en forma. No semblava pas que fos el seu primer partit de lliga. Durant el transcurs del partit s’anaven corregint aspectes tècnics, tàctics i normatius però la veritat és que van fer una molt bona feina. Cada quart es va guanyar amb autoritat, tothom va treballar en atac i en defensa, van ser solidaris i van ser respectuosos amb l’equip contrari.
Felicitar als petits grans jugadors de poliesportiu i encoratjar-los per a que segueixin en aquesta molt bona dinàmica. És un plaer per a nosaltres, educadors i entrenadors, contribuir en la seva descoberta d’aquest meravellós món de l’esport.
Ens acomiadem fins l’any que ve. Bones festes i salut per l’any vinent.