dimarts, 13 de maig del 2014

Lourdes- Santa Anna-C 10/5/2014









Les dues primeres parts van estar excessivament fluixes, ja que vam encaixar gran part dels gols del partit i només vam poder marcar un. Les altres dues parts hem estat una mica millor defensivament, però no hem creat gaire perill en atac. Malgrat això, tothom ha intentat donar el màxim que podia donar en aquell moment i, encara que les coses no han sortit del tot be, sabem que continuaran esforçant-se i treballant per millorar dia a dia.
Una vegada més, donar les gràcies a l’Iker, l’Izan, en Marc, en Victor, en Jose, l’Àlex, l’Ariadna, en Martí, en Gerard, en Biel, en Marcel i en Mohamed perquè ells són els artífexs d’aquest equip, els protagonistes, i el motiu pel qual ens reunim una estoneta els dissabtes.    
Una llàstima no poder acomiadar la temporada amb una victòria però, tot i així, hem d’estar contents amb el primer any de competició que han realitzat els nostres joves esportistes. Pares, familiars i entrenadors ens quedem amb tots els bons moments viscuts, els somriures i les alegries que els ha donat l’esport a cadascun dels nens i nenes de l’equip i tot allò que han après durant aquest magnífic any.
Esperem que la pròxima temporada sigui, com a mínim, igual que la present. Tot allò que vingui de més, serà benvingut.

I ara, abans de marxar de vacances, a gaudir d’alguns partits amistosos, partits pares/mares i fills/filles, entrega de premis, etc...

dimarts, 6 de maig del 2014

Lourdes- Marta Mata 26/4/2014

Primer partit dels MDL desprès de les vacances de setmana santa i victorià amb un Lourdes 11- Marta Mata 5



 i es que després de l’últim partit on vam patir una contundent derrota, sembla que l’equip ha tornat amb força després de les vacances.Tots els integrants de l’equip han fet un molt bon paper i cal destacar l’esforç i l’interès per millorar dia a dia.
Personalment, estic molt content no pel resultat ni per la superioritat demostrada en aquest partit, sinó perquè cada jugador va corregir alguns errors individuals i col·lectius, dels quals vam parlar i treballar en els últims entrenaments. Tots han mostrat una millora des del primer dia fins ara i, el més important, un somriure en les seves cares que s’incrementa partit a partit.



Finalment, m’agradaria destacar alguns aspectes, dels que hem pogut gaudir, dels nostres petits grans jugadors com per exemple: la seguretat que ens dona a la porteria en Biel, en Victor i en Mohamed; la tranquil·litat i el sacrifici defensiu de l’Àlex, l’Ariadna, en Martí i en Marcel; les transicions defensa-atac, les assistències, i el domini de la conducció de la pilota d’en Marc i en Jose; i les ocasions de gol, les finalitzacions i les aportacions en atac d’en Gerard, l’Iker, en Biel i en Marc.