dimecres, 23 d’abril del 2014

Monserrat Solà/ Lourdes 5/4/2014



ultim partit dels MDL abans de las vacances de pasqua i contundent derrota amb un Montserrat Solà 12- Lourdes 0 , aquest partit no ens  va anar be, i tot ens  va sortir malament, Peró amb això no si val desmerèixer l'actuació del rival  un Montserrat Solà que va jugar molt be i es va trobar còmode en tot el partit.





Aquest partit ens ha demostrat que encara necessitem millorar molt. Alguns aspectes que semblaven ja interioritzats, han tornat a trontollar. En general, partit molt fluix tant en atac com en defensa. És veritat que vam disposar d’algunes bones oportunitats per marcar, però la pilota no va voler entrar i en defensa vam donar massa concessions.
Un cop dit això, recordem que en aquestes edats, no importa guanyar o perdre, ja que l’objectiu principal és passar-s’ho be. No obstant, sí que importa la manera com guanyem o perdem. És per això que cada jugador ha de saber quines coses ha fet be i quines, no tan be per continuar endavant amb el seu procés formatiu. A més a més, també és molt important saber guanyar i saber perdre. En aquest sentit, familiars i entrenador estem força contents del comportament, els valors i l’esportivitat dels nostres jugadors.      
Els nostres petits esportistes tenen molt temps per endavant, durant els partits següents i les pròximes temporades, per aprendre coses noves i consolidar les que ja estan treballant dia a dia en els entrenaments.
Els pares, els familiars i l’entrenador seguirem treballant, recolzant i animant amb molta energia el nostre equip per a que, sobretot, continuïn gaudint de l’esport. 




dijous, 3 d’abril del 2014

Atletisme 29/3/2014






Aquesta setmana els MDL hem tingut una sessió d' atletisme i encara que no ens a anat  malament del tot , si  que es nota que hem de practicar una miqueta mes ja que això ens a costat una mica ;) tot i això em quedat





segons del nostre grup amb 217 punts  que no esta gens malament i  segur que l'any que be ens animra molt millor, ànims nois i a continuar disfrutant molt de l'esport ;))