dilluns, 31 de març del 2014

Santa Anna-C -Lourdes 22/3/2014








primera partit de futbol dels MDL que tenim tot l'equip i primera Victòria, i es que es nota molt quan l'equip esta al complert, aquesta setmana les sensacions van ser molt bones i tots van gaudir dallo mes, peró aquesta setmana les valoracions del partit las farà l'Albert el nostre entrenador donçs es la persona que millor coneix les evolucions dels nostres fills , així que felicitats nois i a seguir gaudint de l'esport ;)







PARTIT LOURDES vs SANTA ANNA C
IZAN
Estàagafant el gustet a fer de porter. Va protagonitzar grans aturades i cada cop està més segur en aquesta posición. S’ho va passar pipa!
ARIADNA
Va mostrar una gran millora en la conducció de pilota. Cosa que va dificultar molt la tasca en defensa de l’equip contrari. A més a més, es va estrenar com a portera i, per ser la primera vegada, ho va fer molt bé.
VICTOR
Gran intervenció de porteria que, a més d’efectuar moltes aturades, va parar un penalt.
MARC MUÑOZ
Va ser un dels grans protagonistes per la seva velocitat amb la pilota als peus i els nombrosos desequilibris ofensius que van acabar amb grans gols.
MARTÍ, MARCEL I ALEX
Van donar molta seguretat en defensa. Van ser els grans responsables que només encaixessim dos gols. Tot bon atac, comença per una bona defensa!
JOSE, BIEL I MOHAMED
El seu treball en el mig del camp és imprescindible. Aporten equilibri ofensiu i defensiu. Donen bones pilotes i ajuden molt en defensa. Tenen un gran esperit de lluita.
IKER I GERARD
Juntament amb els altres jugadors de l’equip van aportar gols, bon joc, bones ocasions i moltes emocions





dijous, 20 de març del 2014

Marta Mata- Lourdes 15/3/2014







Segon partit de futbol dels MDL i segona derrota, amb un Marta Mata 6- Lourdes 2 , tot i que el resultat no es acompanya una altra vegade, les sensacions en conjunt de l'equip son bones,i es que de  mica en mica



 el treball de l'equip va millorant,  com sempre em de destacar la feina a la porteria d'en Jose que va parar unes quantes pilotes complicades, com d'en Mohamed, l'Alex  i l¡Izan tots quatre impresionants , aquesta




 setmana els gols han sigut den Marc i de l' Iker, Peró també hem de agrair la defensa d'en Marcel , de l'Ariadna i d'en Martí , que van posar les coses mes difícils a l'equip contrari ,  molt be nois ^-^ a continuar així de  be ;)

dimecres, 12 de març del 2014

Lourdes- Montserrat solà 8/2/2014




 Els futboleros de l'equip ja en tenien ganes , i aquest passat dissabte ja ens hem estrenat, primer partit de futbol dels MDL i primera derrota amb un Lourdes-1 Montserrat Solà-8, tot i que el resultat no ens acompanya les sensacions son bones i es que es nota molt que aquest es el nostre primer any de competició



en aquest primer partit ens hem estrenat amb un gol d'en Geradr i que va tenir el detall de dedicar a les mares de l'equip ^^ , i amb els porters Biel, Víctor e Izan que van fer que el resultat no fos mes abundant , així que molt be nois a continuar treballant una mica mes per seguir milorant partit a partit, bona feina ;)







dijous, 6 de març del 2014

Maria Mercè Marçal- Lourdes 28/2/2014




Últim partit d'hambol de aquesta temporada i tercera derrota consecutiva , amb un Maria Mercè Marçal-10 Lourdes-6 , tot i que  en aquesta ocasió la victòria la vam tenir molt a prop, amb una  primera part molt bona ,  vam començar aquest  partit amb un gol de  l'Ariadna ,tot seguit vam tenir una segona  brillant amb



 un bon gol també d'en Martí ,  la tercera part del partit bastant igualat  i ja ,a la quarta i última part el partit s'ens va escapar, tot i això ens queda una bona sensació de feina ben feta ,molt be nois ;). 


 

dimarts, 4 de març del 2014

Carnaval MDL



El carnaval a arribat a la nostre escola i també els MDL disfrutem molt d'aquesta festa tan divertida,els cavallers MDL i la nostra princesa Ariadna  i l'Albert s'ho van passar dallo mes be i com que  aquesta setmana no hem tingut competició  hem tingut un cap de setmana per descansar una miqueta que també esta molt be, MDL acabeu de disfrutar del carnestoltes i fins dissabte que be que comencen ja amb el fútbol, som-hi nois